Бездимно грил барбекю

 
Бездимно грил барбекюБездимно грил барбекю

Дървени въглища за грила 1кг

Дървени въглища за грила 1кг за 6 барбекюта
Дървени въглища за грила 1кг за 6 барбекюта - Букови дървени въглища са предназначни за употреба при работа с LotusGrill грил барбекю. Натурален продукт, бързо запалващ се и без да отделя дим.
Цена: 14.00 лв.
Добави в количката

LotusGrill Букови дървени въглища за бездимно барбекю и грил, 1 кг

Букови дървени въглища са предназначни за употреба при работа с LotusGrill грил барбекю. Натурален продукт, бързо запалващ се и без да отделя дим.

LotusGrill буковите дървени въглища имат екстремно високо съдържание на въглеводороди и стойност на изгаряне. Поради това те се разпалват много бързо и излъчват по-силна и по-продължителна температура в сравнение с обикновените дървени въглища. LotusGrill буковите дървени въглища са 100% натурален продукт, произведен без използване на допълнителна енергия от най-модерните европейски производители.

Употреба: Поставяйте толкова количество дървени въглища, колкото е небходимо за да се запълни грил барбекюто. За разпалване на буковите дървени въглища използвайте само подходящи разпалващи вещества, например гел за разпалване. Никога не използвайте за разпалване бензин, спирт или подобни субстанции.

LotusGrill буковите въглища са оптимизирани за употреба в LotusGrill барбекю грил. Пакет от 1 кг LotusGrill букови дървени въглища е достатъчен за 6 барбекюта от нормалния размер грил барбекю LotusGrill или за 3 барбекюта от LotusGrill XL.

Указания за съхраняване: Съхранявайте на сухо и чисто място.
Мерки за безопасност: Пазете извън обсега на деца.

Състав: букова дървесина
Съдържание: 1 кг
Произведено: в ЕС за LotusGrill/Германия

Няма въпроси или коментари за този продукт!

Ако имате въпрос или искате да оставите коментар за продуктът, можете да ги зададете от тук.
На вашите въпроси отговарят екипа по подръжка на alpine-camping.com,
както и представители на
Ще получите автоматично e-mail известие при отговор на въпроса Ви.
Задай Въпорос
 
 

Марките, с които работим