Бездимно грил барбекю

 
Бездимно грил барбекюБездимно грил барбекю

Пръстен за грил с капак и вграден термометър

Пръстен за грил с капак и вграден термометър
Пръстен за грил с капак и вграден термометър - Специално изобретеният пръстен със стъклен капак променя LotusGrill грил баркюто и го превръща в истински многофункционален уред.
Цена: 129.00 лв.
Добави в количката

Пръстен за грил с капак и вграден термометър

От грил барбекю към мултифункционален уред! Специално изобретеният пръстен със стъклен капак променя LotusGrill  грил баркюто и го превръща в истински многофункционален уред.

Посредством монтираният на главата термометър лесно, удобно и по всяко време може да се отчита достигнатата температура. Стъкленият капак може да се използва в две положения – отворено и затворено и в зависимост от поставеното положение посредством отвори за въздух може да осигурява допълнително изпускане на въздуха.

Идеалното регулиране на температурата се регулира от степенен регулатор на температурата, монтиран върху външния съд на грил барбекюто.

Монтаж: Развийте закрепващия винт и изкарайте стъкленият капак. Поставете стъкленият капак в правилна позиция (на върха на пръстена с дръжката нагоре и във водещите отвори) и завийте капака отново с закрепващия винт.

Употреба: Постредством дръжка пръстенът за грил със стъкления капак се поставят направо върху скарата на LotusGrill. Благодарение на стъклената си повърхност в горната част на капака ястията на грила могат удобно по всяко време да се наблюдават без да е необходимо да се повдига пръстена с капака. В така образувалата се фурна може да се пържи, готви, пече, задушава, вари, да се готви на ниски температури или ястието да се съхранява на топло.

Пръстенът с капак е лесен за ползване и след употреба лесно се почиства. Стъкленият капак може без проблем да се отсрани от пръстена за удобно почистване. Всички части могат да се измиват и направо в съдомиялна машина.

Технически данни: Тегло: около 1,8 кг; Размери: диаметър в горната част около 260 мм, диаметър в долната част около 344 мм, височина около 270 мм.

Материал: Дръжка: от бакелит; Капак: устойчиво стъкло с ръбов профил и неръждаем термометър; Пръстен: стомана с прахово боядисване.

Съдържание на комплекта: пръстен, стъклен капак, дръжка с интегриран термометър, ръководство за монтаж.


Няма въпроси или коментари за този продукт!

Ако имате въпрос или искате да оставите коментар за продуктът, можете да ги зададете от тук.
На вашите въпроси отговарят екипа по подръжка на alpine-camping.com,
както и представители на
Ще получите автоматично e-mail известие при отговор на въпроса Ви.
Задай Въпорос
 
 

Марките, с които работим