Рекламации

РЕКЛАМАЦИИ и  ЗАМЯНА на продукти закупени от alpine-camping.com

При подаване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията: касова бележка или фактура. Приемането на рекламации се извършва през цялото работно време на онлайн магазина, а именно от Понеделник до Неделя, от 09:00ч до 20:00ч.

Рекламациите се извършват по реда, определен със Закона за защита на потребителите /ЗЗП/.

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока съгласно чл.125 и чл.126 от ЗЗП когато тя му е доставена при едно от следните условия:
 

1.1.1 Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;

1.1.2 Цената, която Клиентът следва да заплати за стоките, не съответства на дължимата цена. Окончателната цената за доставка, се определя в офис на Спиди;

1.1.3 При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката. 
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка. В този случай е необходимо да заяви желанието си, писмено (по мейл: info@alpine-camping.com ) или устно (по телефон: 0898 47 48 75), в срок не по-дълъг от 14 работни дни.

 

Връщането се допуска при следните условия:

• Заявката за връщане на стоката е подадена писмено на посочения от Alpine-Camping.com  електронен адрес (info@alpine-camping.com ) или устно (по телефон: 0898 47 48 75), в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Заявката трябва да съдържа: трите имена на клиента, телефон за връзка, описание на артикулите, които връща.

• Стоката да не е използвана, няма следи от употреба или промени, да е с оригинална опаковка, с оригинални етикети.
• Клиентът съгласува с представител на Alpine-Camping, адресът на който Alpine – Camping  желае да получи обратно стоката.
• Alpine – Camping  си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.
 

1.1.5 Срок за възстановяване на суми платени с карта или наложен платеж.
- Съгласно разпоредбите на ЗЗП, Alpine - Camping  възстановява на клиента платената сума в срок до 14 дни от датата, на която клиентът е упражнил правото си на връщане на стоката.
 

Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента, освен в случаите когато:

  -получената стока явно не съответства на заявената в поръчката

  -грешката е настъпила в резултат на наша вина

  -продуктът е бил повреден или някаква част от поръчката липсва

 
 

Марките, с които работим